Expired: Как да намерим качествени чаршафи за бебета

Комфортът по време на сън на вашето дете е от изключителна важност, за да бъде то свежо и здраво.
Друга причина е, за да може и вие да си отдъхнете от постоянните грижи за бебето в семейството, докато то блажено спи. За да се случи това и да получите няколко часа покой, а впоследтсвие и радостна наспала се усмивка от малкия човек – трябва да се уверите, че на на него му е максимално комфортно. Това зависи не само от мекотата на детското легълце, а и от бебешките чаршафи, които сте избрали.
Съществуват няколко вида бебешки спални комплекти, според материите, от които са изработени. Едни от най-подходящшите за вашето съкровище са тези от органичен памук. Те осигуряват циркулация на въздуха, тъй като са „дишащи“ материи и са значително по-меки от стандартните бебешки спални комплекти от неорганичен памук.
Освен това органичния памук в бебешките чаршафи се грижи не само за спокойния сън на вашето дете, а и за неговото здраве. Ето как:
Основната разлика между органичния и неорганичния памук е начинът на производство. Да започнем с по-неподходящия тип, т.е неорганичния. Той бива отглеждан във вече изтощена почва, която е загубила свойството си да задържа вода – силно необходима на развитието на памука. За да се компенриса този дефект на повата, причинен от вредните химикали, в нея и по неорганичния памук се впръскват още толкова вредни вещества, някои от които силно отровни.
Впоследствие произведените от отзи памук бебешки чаршафи биват не само вредни за кожата, а и за здравето на детето ви. От друга страна, неорганичния памук е отглеждан по естествен път, растящ в жива почва, без пестициди и инсектициди. Детските спални комплекти, изработени от него, са далеч по-подходящи за нежната бебешка кожа. Можете да ги откриете на адрес Zatebebebe.com, където ще получите и по-подробна информация за органичния и неорганичниа памук.