Обувки, които трябва да има всеки мъж

Не се заблуждавайте и не си мислете, че единствено дамите изпитват удоволствие от пазаруването на обувки. Напоследък все повече господа започват да обръщат внимание на външния си вид и съответно това е свързано и с по-честото посещаване на магазините. Много от мъжете дори имат завидно чувство за стил и визията им е перфектно, но има и много господа, на които им е по-трудно да преценят кои мъжки обувки от http://bg-look.com с кой колан да съчетаят или пък с кой панталон и други подобни. мъжки обувки от bg-look.com
Надяваме се тази статия да хвърли по-голяма светлина именно върху мъжките обувки и то върху четирите модела, които са небходими за всички случаи.
На първо място решихме да поставим мокасините, тъй като скорошно проучване ги обяви за най-удобните обувки, произвеждани някога. Това се дължи освен на непретенциозната им визия и на комфорта, който осигуряват. Мокасини може да се носят и в ежедневието, и в офиса, но в никакъв случай на официално събитие.
Следващият задължителен модел мъжка обувка е официалната с връзки. Най-разпространените модели са два с английските названия оксфорд и дерби. Първият е строго официален и се стеснява в форната част на крака към връзките, докато дерби са с по-широки връзки и не толкова строги. Подходящо е да ги носите с дънки в тъмен цвят, костюм или пък панталон.
На трето място в класицията на задължителните мъжки се нареждат тези с бомбе, наречени „броугинг“. Бомбето е разположено отгоре във формата на крила и цялото е обточено с мъничшки шевове. Броугинг са характеризират по-скоро като ежедневни обувки, но се съчетават идеално и с костюм.
Последни задължителни мъжки обувки, но не и по важност, са кецовете, чиито цветове и форми вариат. Тях можете да носите с джинси, дънки и не строго официални панталони.